Communicatie

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Voor winkelgebieden is dit een nieuw marketinginstrument om bij de consument in beeld te komen. Bovendien maakt de consument bij het winkelen steeds vaker gebruik van internet via de telefoon. De BIZ zet als vaste communicatiemiddelen haar website, nieuwsbrief en Facebookpagina in.

De BIZ zet haar Facebookpagina BIZ binnenstad Roermond in om (binnenstad) ondernemers en andere betrokkenen op de hoogte te houden van de activiteiten en interessante ontwikkelingen in de binnenstad van Roermond.

BIZ nieuwsbrief
Het BIZ bestuur stuurt twee wekelijkse digitale nieuwsbrief naar de BIZ binnenstadondernemers. De digitale nieuwsbrief met daarin kort, het belangrijkste nieuws voor de binnenstadondernemers wordt i.s.m. Citymanagement Roermond samen gesteld. Bent u ondernemer in de binnenstad van Roermond en ontvangt u de BIZ nieuws niet? Meld u dan aan door een mail te sturen naarmelden via info@bizroermond.nl.

Jaarvergadering
Er wordt jaarlijks een BIZ jaarvergadering georganiseerd waarvoor alle BIZ-ondernemers worden uitgenodigd. De BIZ jaarvergadering heeft in 2018 op dinsdag 17 april plaatsgevonden. De presentatie kunt u hier terug lezen.