Parkeervoordeelkaarten Roermond

Met de parkeervoordeelkaart kunt u als binnenstadondernemer uw klanten/gasten een extra voordeel aanbieden in de vorm van een uitrijkaart voor de gemeentelijke parkeergarages Kazerneplein en/of Stationspark (de kaart is dus niet geschikt voor de Q-park garages Roercenter en Oranjerie). 

De parkeervoordeelkaart wordt met een bepaalde ingangsdatum met een geldigheid van 1 jaar besteld, daarom zien wij uw bestelling graag z.s.m. tegemoet.

Prijs en voorwaarden

  • Een parkeervoordeelkaart kost nu € 4,40. Citymanagement Roermond biedt de parkeerkaart speciaal voor de binnenstadondernemers aan voor €4,- per stuk incl. btw (€3,31 excl. btw).
  • Minimale afname is 25 stuks en maximaal 100 stuks.
  • De parkeervoordeelkaarten mogen niet voor een hoger bedrag dan bovengenoemd verkocht worden.
  • Meer dan 100 parkeerkaarten bestellen kan rechtstreeks bij de beheerder van de parkeergarages P1 via parkeerserviceroermond@p1.nl

Bestelformulier
Het compleet ingevulde én ondertekende formulier ontvangt Citymanagement graag per e-mail retour via facturatie@weareroermond.com.
U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling en de factuur. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u een seintje van ons en kunt u de kaarten komen ophalen.

Heeft u nog vragen over de parkeervoordeelkaarten? Neem dan contact via info@bizroermond.nl.