Parkeervoordeelkaarten Roermond

Met de parkeervoordeelkaart kunt u als binnenstadondernemer uw klanten een extra voordeel aanbieden in de vorm van een uitrijkaart voor de gemeentelijke parkeergarages Kazerneplein en/of Stationspark (de kaart is dus niet geschikt voor de Q-park garages Roercenter en Oranjerie). De parkeerkaart werkt als een na-steekkaart bij de betaalautomaat. Ons streven is om deze parkeervoordeelactie minstens tot het einde van de BIZ termijn in 2020 te continueren.

Wij bestellen de parkeervoordeelkaart met een bepaalde ingangsdatum met een geldigheid van 1 jaar, daarom zien wij uw bestelling graag z.s.m. tegemoet. Mocht u na afloop van de geldigheidstermijn van 1 jaar ongebruikte kaarten over hebben, dan zijn deze uitsluitend via Stichting BIZ Binnenstad Roermond om te ruilen voor nieuwe parkeervoordeelkaarten (met een maximale nieuwe geldigheid van 6 maanden).

Prijs
De parkeervoordeelkaart kost € 3,- per stuk incl. btw (€2,48 excl. btw) en is te bestellen bij een minimale afname van 25 kaarten per parkeergarage. De parkeervoordeelkaarten mogen niet voor een hoger bedrag dan bovengenoemd verkocht worden.


Bestelformulier
Het compleet ingevulde én ondertekende formulier ontvangen wij graag per e-mail retour via facturatie@cityroermond.nl of per post (Stichting BIZ Binnenstad Roermond, Postbus 244, 6040 AE Roermond).
U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling en de factuur. Na ontvangst van uw betaling, bezorgen wij persoonlijk uw bestelde parkeervoordeelkaarten.

Heeft u nog vragen over de parkeervoordeelkaarten? Neem dan contact op met winkelstraatmanager Ferd Geerlings via ferd@cityroermond.nl of 06 – 211 772 84. 

Deze parkeervoordeelactie is een exclusieve actie voor de bijdrageplichtigen van de BIZ Binnenstad Roermond.