Week van Toon Hermans

Van 25 augustus tot en met 2 september 2017 wordt in Roermond ‘De week van Toon’ georganiseerd. Voor en door Roermondenaren worden in Roermond en omgeving diverse activiteiten georganiseerd, die in het teken staan van het Toon Hermans Huis Roermond.

Het Toon Hermans Huis in Roermond is een inloophuis voor mensen (jong en oud) en hun naasten, die te maken hebben (gehad) met kanker en de gevolgen daarvan. Het is een inloophuis toegankelijk voor iedereen, waar niets moet en alles mag en waar de meest uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd, gericht op het bieden van hulp en ondersteuning. Het Toon Hermans Huis is een particulier initiatief. De financiering is afkomstig van particuliere giften, subsidies en de opbrengst uit activiteiten. 

De week van Toon
Van 25 augustus tot en met 2 september 2017 wordt in Roermond ‘De week van Toon’ georganiseerd.
Het voor Toon Hermans zo kenmerkende hoedje met madeliefje is het herkenningsteken van ‘De Week van Toon’. Op diverse plaatsen, onder andere in de horeca en winkels in Roermond, zijn speldjes met daarop een afbeelding van het hoedje te koop. Voor € 4,50 steun je het Toon Hermans Huis Roermond.
Op 2 september wordt de 'Week van Toon' afgesloten met de Duck Race en de Roermond City Swim, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Roermond.

Mee doen
U kunt 'de week van Toon' ondersteunen door een display te plaatsen, het affiche op te hangen en door speldjes te verkopen. Het Toon Hermans Huis zorgt voor displays, brochures, speldjes, publicaties en folders zoals deze.

Wit u 'de week van Toon' steunong door bijv. speldjes te verkopen, meld u dan aan door een mail te sturen naar info@toonhermanshuisroermond.nl of vul dit contactformulier in.