Verkeersmaatregelen Carnaval

Vanwege een aantal grote Carnavalsevenementen in onze binnenstad zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht:

Vanwege een aantal grote Carnavalsevenementen in onze binnenstad zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht:

  • Het Stationsplein wordt i.v.m. met de evenementen Sjolefestasie en Sjtasiefestasie volledig afgesloten voor alle verkeer vanaf woensdag 7 februari 12.00 uur t/m zondag 11 februari 10.00 uur. Voor een goede ontsluiting van de stad zal er tijdelijk tweerichtingsverkeer worden ingesteld op de Roerkade en de Roersingel.
  • Vanwege de grote Carnavalsoptocht op maandag 12 februari, is de gehele binnenstad afgesloten voor alle verkeer van 11.30 tot 18.00 uur. Er geldt een parkeerverbod op de gehele optochtroute aan beide zijden van de straten op maandag 12 februari van 09.00 tot 21.00 uur. 
  • Op dinsdag 13 februari geldt een parkeerverbod van 08.00 tot 21.00 uur in verband met schoonmaakwerkzaamheden van de binnenstad.
  • De Roerkade en Roersingel worden vanaf maandag 12 februari 10.00 uur t/m en dinsdag 13 februari 22.00 uur afgesloten i.v.m. de Carnavalsoptocht en Bacchusdrieve. Het verkeer wordt omgeleid via de Sint-Wirosingel door middel van omleidingsborden. De parkeergarages Roersingel en Oranjerie zijn beperkt bereikbaar vanwege de wegafsluitingen.

Bezoek deze pagina voor een overzicht van van alle grote Carnavalsevenementen in de binnenstad en alle Carnavalsoptochten in de gemeente Roermond.