Santa's House keert terug naar Roermond!

De Kerstman komt ook dit jaar weer naar Roermond. Net zoals vorig jaar zal de kerstman zijn intrek nemen in het Santa’s House op de Neerstraat, ingang Roercenter. De route naar zijn huis is herkenbaar aan de vele kerstbomen op de Straatjes van Roermond West.

Op zaterdag 10 december rond 14.30 uur zal de Kerstman aankomen in zijn Santa’s House en hier verblijven t/m 24 december. Tijdens zijn verblijf zijn er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met de kleurplatenwedstrijd en de puzzel & rebus speurtocht, maar natuurlijk kun je ook de mooiste kerstfoto’s maken. Je kunt met de kerstman op de foto, maar ook met zijn arreslee of misschien wel met allebei!

Er is voor muziek gezorgd, de kids kunnen deelnemen aan een workshop, zich laten schminken of voorlezen tijdens de voorleesmiddag. Vergeet ook vooral niet om een brief te schrijven aan de Kerstman en wie weet krijg je wel een bijzonder antwoord.

Santa's Town

Het naastgelegen Roercenter is omgetoverd tot een echte Santa’s Town. Met prachtige sfeerverlichting is het een ware beleving, zeker tegen de schemer en avond met de duizenden lampjes die hier zorgen voor een sprookjesachtig effect.
Hier vindt je onder andere een Gluhweinbar, Hot Chocobar en diverse winterse versnaperingen. Ook kun je op de foto met de prachtige kerstboom, omgedoopt tot Kissmas Tree. Santa’s Town is geopend t/m 8 januari 2017.

Koning Winter
Als de Kerstman na 24 december terug is naar Lapland zal Koning Winter het Santa’s House overnemen en omdopen in het Winterkasteel en verblijven t/m 8 januari. Dus ook tijdens de kerstvakantie is een bezoekje aan Roermond West meer dan de moeite waard. Laat je voorlezen, doe mee met de workshop, laat je schminken of kom naar de meet & greet met Olaf en Elsa (Frozen). Ook is er een Wishmas Tree waar je de nieuwjaarswens in kunt hangen.