Roermond pagina in Duits weekblad

De stad Roermond wil zich meer profileren in het grensgebied met Duitsland. Om dit te realiseren heeft Citymanagement Roermond afspraken gemaakt met Panorama Anzeigenblatt, uitgever van meerdere weekbladen in Duitsland.

In 2017 zal er tien keer een Roermond pagina verschijnen in het weekblad Stadtspiegel. Dit weekblad verschijnt iedere woensdag in de regio Mönchengladbach/Viersen en heeft een oplage van 219.780. De Roermond pagina is een vaste pagina, waar adverteerders uit Roermond en omgeving hun advertenties kunnen plaatsen. Citymanagement Roermond zorgt op deze pagina voor redactionele informatie over de stad.

De pagina is bedoeld om Roermond als stad te promoten en zo meer Duitse bezoekers naar de binnenstad te trekken, door hen vooraf te informeren dat onze mooie historische binnenstad een bezoek meer dan waard is. De verschijning van de Roermond pagina is gepland voor Duitse vakantieperiodes en feestdagen. Indien mogelijk wordt op de pagina ook informatie toegevoegd over de bereikbaarheid van Roermond op deze dagen. Denk hierbij aan informatie over alternatieve aanrijroutes. 

Wilt u uw bedrijf meer bekendheid geven in het grensgebied? Neem dan contact op met de Nederlands sprekende Jutta Schmidt van Panorama Anzeigenblatt via j.schmidt@panorama-online.de of 0049-2161 819 860. Door uw bedrijf te promoten op de Roermond pagina in Stadtspiegel helpt u tevens mee om de stad Roermond te profileren als bruisende stad.