RIC Roermond van start!

Op donderdag 22 juni is het Retail Innovation Centre (RIC) in Roermond gestart. Dit kennis- en expertise centrum voor retail innovatie is een initiatief van de Gemeente Roermond, MKB Limburg, Gilde opleidingen, Provincie Limburg en Keyport.

Ondernemers, bestuurders en geïnteresseerden waren aanwezig om het startschot te geven voor dit initiatief. Dat deden ze op uitnodiging van programmamanager Vivienne Curvers.

‘Building the bridge as we walk on it’
Dit is het uitgangspunt van het RIC Roermond. Het is een doorgeefluik van informatie waar ondernemers terecht kunnen met de meest uiteenlopende vragen. Samen met ondernemers, overheid en onderwijs gaan ze op zoek naar oplossingen. Het RIC heeft als uitgangspunt om te prikkelen & stimuleren, om te makelen & schakelen. Ook worden er brainstormsessies, workshops en bijeenkomsten georganiseerd, waarbij de behoefte van de ondernemers de inhoud zal gaan bepalen.

Contact

Het RIC Roermond is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00-16.00 uur en gelegen in de Kloosterwandstraat 1 (0475 – 635 032). Voor meer informatie bezoek de website: www.riclimburg.nl

Onderschrift foto
V.l.n.r. Paul Berden (MKB Limburg), Peter Thuis (Gilde opleidingen), Marvin Schrooth, (Bloombox.nl) Sanne van Kemenade (Noir Fashion Café), Vivienne Curvers (Programma manager RIC), Hans Theunissen (gedeputeerde Provincie Limburg), Angely Waajen, (wethouder Gemeente Roermond) en Geert Benders (Beej Benders Venlo).