Parkeervoordeelkaarten Roermond

Stichting BIZ Binnenstad Roermond presenteert: de parkeervoordeelkaart. Met de parkeervoordeelkaart kunt u als binnenstadondernemer uw klanten een extra voordeel aanbieden in de vorm van een uitrijkaart voor de gemeentelijke parkeergarages Kazerneplein en/of Stationspark (de kaart is dus niet geschikt voor de Q-park garages Roercenter en Oranjerie). De parkeerkaart werkt als een na-steekkaart bij de betaalautomaat.

De aanschafprijs van de parkeervoordeelkaart is voor u als ondernemer bijzonder aantrekkelijk! De parkeervoordeelkaart kost € 3,- per stuk incl. btw en is te bestellen bij een minimale afname van 25 kaarten per parkeergarage.

Wij bestellen de parkeervoordeelkaart met een bepaalde ingangsdatum met een geldigheid van 1 jaar, daarom zien wij uw bestelling graag z.s.m. tegemoet. Mocht u na afloop van de geldigheidstermijn van 1 jaar ongebruikte kaarten over hebben, dan zijn deze uitsluitend via Stichting BIZ Binnenstad Roermond om te ruilen voor nieuwe parkeervoordeelkaarten (met een maximale nieuwe geldigheid van 6 maanden).

U bent zelf geheel vrij in de wijze waarop u deze kaart voor uw klant inzet. U kunt deze dus gratis aanbieden aan uw klanten, tegen uw inkoopprijs of tegen een ander tarief. Ons streven is om deze parkeervoordeelactie minstens tot het einde van de BIZ termijn in 2020 te continueren.

Het bestelformulier vindt u op de BIZ website. Het compleet ingevulde én ondertekende formulier ontvangen wij graag per e-mail retour via facturatie@cityroermond.nl of per post. U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling en de factuur. Na ontvangst van uw betaling, bezorgen wij persoonlijk uw bestelde parkeervoordeelkaarten.

Kortom, volop voordeel voor uw klant om een bezoek aan uw zaak én Roermond extra aantrekkelijk te maken!

Heeft u nog vragen over de parkeervoordeelkaarten? Neem dan contact op met winkelstraatmanager Ferd Geerlings via ferd@cityroermond.nl of 06 – 211 772 84.